Proiect publicat in galeria

AEM

21 March 2016

AEM este cel mai mare producator de contoare din Romania si una dintre cele mai importante companii din Europa, care are clienti pe toate continentele. Brand-uri celebre in industrie sunt clientii acestei companii timisorene, cu traditie. Provocarea era sa facem un film de prezentare global care sa prezinte activitatea AEM si sa fie bine realizat.

De obicei, filmele de prezentare sunt prea tehnice, insa noi doream sa cream si o conexiune emotionala cu potentialii clienti care vor vizualiza acest film.
Astfel, am apelat si la elementul emotional si am ajuns la esenta acestui brand care masoara energia necesara vietii.
Chiar daca este lung, filmul este fluid si usor de urmarit, mai ales ca foloseste vocea unui actor renumit pentru trailerele HBO sau documentarele National Geographic.


Aparitii in media

Filmul este folosit atat ca si instrument de comunicare online, dar mai ales este dedicat prezentarilor B2B in timpul intalnirilor sau conferintelor internationale. De asemenea, filmul a fost proiectat la toate targurile de profil din Europa sau Asia, fiind unul dintre cele mai puternice instrumente pentru cartea de vizita a companiei.

Urmareste-ne pe Instagram