camera

Este dificil de estimat costurile unui film fara sa avem ideea filmului pe care noi o transformam in scenariu si ulterior in decupaje pentru regie.

 

Insa putem spune ca raportul calitate / pret este probabil cel mai bun din Romania. Iar, comparabil cu reperele din strainatate, dimensiunea bugetelor este incomparabila.

 

Pentru o estimare corecta, va rugam sa ne trimiteti un mesaj.

Cum functioneaza?

man

1.Daca sunteti client final,

ne puteti transmite ideea. Sau obiectivul urmarit de viitorul film si noi va putem crea ideea si scenariul, avand oameni specializati in idee/concept, creativ/scenariu. Astfel, putem sa va dezvoltam un film bazat pe o idee creativa si originala care sa genereze capital de atentie si rezultate (sau chiar viralitate). De obicei, clientii ne transmit doar obiectivele urmarite, urmand ca noi sa dezvoltam strategia, ideea si scenariul, urmate de productia efectiva a filmului.

man

2.Daca sunteti agentie de publicitate,

ne puteti transmite ideea sau scenariul. In cazul agentiilor, noi NU vom oferta si nu vom lucra cu clientii finali ai agentiei (nici in prezent, dar nici in viitor, nici in cazul intreruperii colaborarii cu agentia). Respectam cu strictete confidentialitatea si relatiile cu agentiile si nu ne asumam creditele in numele agentiei client. Filmele vor aparea in portofoliu Handsome Wolf doar cu acordul agentiei client.

Clientul nostru agentie de publicitate este un client special pe care il respectam. Pentru ca o relatie cu o agentie de publicitate inseamna colaborare pe termen lung.