Proiect publicat in galeria

XDS – Impressive Exhibiting Solutions

24 March 2016

Cine este XDS? XDS este lider in industria expozitionala din Romania, cu majoritatea clientilor in afara Romaniei. Voicu Sferdianu, CEO-ul companiei, este presedintele IFES, o retea globala de agentii din aceasta industrie dinamica. Provocarea era sa comunicam rapid si simplu avantajele XDS.

Am ales un film “fara filmare”, un film desenat care sa explice vizual pilonii competitivi ai acestei companii. Designerii Handsome Wolf au desenat toate cadrele care au fost animate impreuna cu text si voce, pentru o experienta vizuala completa.
Cercetarile spun ca imaginile in miscare sunt de 60.000 de ori mai puternice decat textul, din punct de vedere al capacitatii de procesare a informatiei de catre creier. Cateva pagini de text, necitite de obicei, s-au transformat intr-un film de prezentare usor de urmarit in cateva minute.

 

 

Aparitii in media

Filmul a obtinut aproape 10.000 de vizualizari in cateva luni, prin intermediul website-ului www.xds.ro si printr-o campanie Youtube, strategic targetata doar pentru clientii din industrie. Filmul a creat si un capital ridicat de notorietate in industria expozitionala, cu efecte vizibile in nivelul de vanzari al companiei.

Urmareste-ne pe Instagram