Proiect publicat in galeria

XDS: Film corporativ, interviu

21 March 2016


Pentru noua imagine XDS a fost necesara realizarea de filme care sa demonstreze know-how-ul companiei, stiindu-se faptul ca imaginile in miscare (video) sunt de peste 3 ori mai eficiente decat textul sau imaginile statice.

Cu filmari la Arad – in unitatile de productie, dar si la Bucuresti – in cadrul unei expozitii, am creat un film interviu cu rol de prezentare a unui proiect de la contractare si pana la expozitie.

Protagonistii filmului au fost Voicu Sferdianu, CEO XDS dar si directorul de imagine din partea clientului, Foss Marai, una din cele mai respectate case de vinuri din Italia, “l’eccellenza degli Spumanti in Italia e nel mondo”.
Filmul prezinta un proiect de la A la Z, prezentand sub forma unui interviu avantajele competitive ale XDS, in limba engleza- majoritatea clientilor XDS fiind companii din afara Romaniei.

Aparitii in media

Filmul a obtinut peste 5000 de vizualizari prin intermediul website-ului www.xds.ro si a fost prezentat in cadrul unor evenimente destinate clientilor din sectorul expozitional. De asemenea, filmul a beneficiat de prezenta internationala, XDS crescandu-si capitalul de incredere in randul companiilor furnizori de standuri expozitionale.

Urmareste-ne pe Instagram